Apunts breus

No us penseu que encara estic de vacances, és que encara no he decidit sobre quina de les següents escenificacions vaporoses i enervants escriure:

  • El Rickybusiness (segons on vagi li acabaré traslladant un dels cants més famosos dels camps de futbol: el de "Guti, Guti, Guti…")
  • Les declaracions de calçotada d’estiu dels quatre barons "catalanistes" del PSC, aquelles que fan per emplenar pàgines de diari però que, com demostra la història, no se’ls pot fer cas.
  • La nova picabaralla interna entre els que diuen que hem de sortir al carrer a "rajar" de la sentència TC sobre l’Estatut i els que diuen que hem de sortir dient que res d’estatuts, que independència.
  • La mani falangista del 13 de setembre a Arenys, coincidint amb una consulta popular sobre la independència de Catalunya, que el conseller d’interior autoritza a 500 metres del punt de votació.
  • La patètica reordenació del trànsit a Ca n’Aurell que impedeix l’entrada als carrers de la zona nord del barri des de l’est, a la que no trobo cap tipus de justificació intel·lectualment acceptable.
  • El PSOE treient el corredor ferroviari Mediterrani de l’agenda de prioritats europees en favor de la perforació de 30km de roca massisa a 1000 metres d’alçada, pel Pirineu aragonès.
  • El Durao-Barroso dient que els catalans hem de jutjar més Europa pels diners que ens aporta que per la no-oficialitat del català, obviant que Catalunya aporta més a Europa del què en rep.
  • La merda de "Camping Port de la Vall" on vaig anar a morir aquest estiu.

Quant a mofa

Fill de la Terrassa dels 80. Nascut en el sí d\'una família treballadora. Llicenciat en física per la UAB i mileurista de professió. Cursant un doctorat en Enginyeria Òptica a la UPC. Fotògraf vocacional frustrat. Catalanista per sentiment i raó. Apassionat de l\'esport però amb pànic a les alçades i poca destresa amb una pilota als peus. I alguna cosa més que ara com ara no tinc gaire ganes d\'escriure...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.