Nova ubicació

Benvolguts,

Aquells que durant un temps veu seguir aquest bloc segur que ja us heu adonat que està més mort que viu. Bloc.cat ha deixat de donar suport als usuaris i moltes de les noves eines són molt difícils d’utilitzar aquí. He estat un temps llarg fent proves amb diferents allotjaments i eines d’edició de blocs i finalment, com tants d’altres, m’he passat a wordpress amb allotjament propi. A partir d’ara el bloc el podreu trobar a http://coriach.zobyhost.com. La vida del món fal·laç acaba aquí. No m’atreveixo a dir que
definitivament perquè aquesta estètica retro m’agrada força, però no
sóc prou avançat amb wordpress per fer res de semblant.

Els qui el tigueu subscrit a través de feedburner espero fer els canvis correctament perquè no noteu cap canvi.

Quant a mofa

Fill de la Terrassa dels 80. Nascut en el sí d\'una família treballadora. Llicenciat en física per la UAB i mileurista de professió. Cursant un doctorat en Enginyeria Òptica a la UPC. Fotògraf vocacional frustrat. Catalanista per sentiment i raó. Apassionat de l\'esport però amb pànic a les alçades i poca destresa amb una pilota als peus. I alguna cosa més que ara com ara no tinc gaire ganes d\'escriure...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Nova ubicació

  1. Potser vols allotjament / hosting gratis en català? Entra-hi

  2. MBT shoes diu:

    Els qui el tigueu subscrit a través de feedburner espero fer els canvis correctament perquè no noteu cap canvi.

  3. La vida del món fal·laç acaba aquí. No m’atreveixo a dir que definitivament perquè aquesta estètica retrocheap nba jerseys m’agrada força, però no sóc prou avançat amb wordpress per fer res de semblant.

Els comentaris estan tancats.